Cautare

2525 de rezultate pentru "teodor irimus consultant asigurari ing" (3.27 secunde)
Daunele platite de asiguratorii de credite au crescut cu 550% Firmele de asigurari au platit in 2004 daune fara precedent, de pana la 550%, fata de anul trecut.
Societatile de brokeraj din asigurari vor detine un capital social de minimum 250 de milioane de lei, pana la mijlocul anului viitor, potrivit unor norme emise de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, care a decis si majorarea limitelor de asigurare privind raspunderea civila a brokerilor.
Daunele platite in 2004 de societatile de profil din asigurari directe au depasit 13.100 miliarde de lei, in urcare cu 57% fata de 2003, ritmul fiind superior cresterii pietei asigurarilor, situat la 30%, a declarat presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Nicolae Crisan.
Trebuie spus ca toate aceste asigurari se incheie numai in anumite conditii minutios creionate. ... La randul sau, Marius Onofrei, director de comunicare in cadrul Allianz-Tiriac, ne-a spus ca Allianz nu incheie decat asigurari de raspundere civila a proprietarului.
Astfel, vanzarea politelor de asigurare pentru populatie prin intermediul bancilor este foarte des utilizata in state precum Franta, Spania, Italia sau Portugalia, unde 60-80% din subscrierile societatilor de asigurari provin din sistemul de bancassurance.
Companiile care incheie asigurari auto platesc anual miliarde de lei ca despagubiri pentru pagubele produse de carute sau animalele lasate nesupravegheate. ... Firmele de asigurari duc adevarate lupte pentru recuperarea banilor de la carutasii care provoaca accidente rutiere pe soselele doljene.
In acel caz, tot societatile de asigurari trageau ponoasele, din cauza ca asiguratii nu erau bine informati de catre agentii de pe strada, a mai precizat Onofrei. Interzicerea RCA-ului la taraba are si alte efecte pozitive pentru unele companii de asigurari.
OMNIASIG, Asigurarea Romaneasca - ASIROM, UNITA, BT Asigurari Transilvania, GENERALI Asigurari, BCR Asigurari, ASIBAN, Societatea Comerciala de Asigurare-Reasigurare ASTRA si ALLIANZ TIRIAC Asigurari.
Mai mult, reprezentantii Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si ai firmelor de asigurari sunt de parere ca procedura de solutionare amiabila a accidentelor rutiere soldate cu daune materiale necesita modificari si completari.
Factorii care stau la baza acestei scumpiri ar fi modificarea structurii parcului auto, cresterea tarifelor practicate de service-uri si rata daunelor in caz de accident pe care firma de asigurari trebuie sa o acopere.
De asemenea, romanii cheltuiesc pe asigurari de sapte ori mai putin decat cehii si de cinci ori mai putin decat ungurii, potrivit unui studiu realizat de o companie de asigurari.
Declaratia a fost facuta ieri la un seminar pe probleme de asigurari. ... Companiile de asigurari au investit anul trecut circa 1% din primele brute subscrise pentru recapitalizare, pentru a acoperi datorii anterioare.
Obligativitatea incheierii politei Carte Verde pentru toate categoriile de autovehicule a dus la situatii aberante, cum ar fi incheierea acestei asigurari pentru tramvaie si tractoare.
Companiile de asigurari vor fi obligate sa incheie si polite pentru despagubirea agricultorilor, ale caror culturi sunt afectate de seceta sau inundatii, a declarat ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Inceputul lunii octombrie marcheaza data de la care toti proprietarii de motoscutere va trebui sa incheie asigurari de raspundere civila auto, indiferent de tipul de motoscuter pe care il detin.
Cheltuielile totale în primele noua luni din 2007 au avansat cu 5,79%, pâna la 505,6 milioane de lei, fata de acelasi interval al anului trecut, când Asirom a avut cheltuieli totale de 477,92 milioane de lei, potrivit raportului publicat vineri la Rasdaq.Compania a raportat daune la asigurari generale de 216,24 milioane de lei în primele noua luni din 2007, în scadere cu 3,7%, fata de nivelul de 224,17 milioane de lei afisat în acelasi interval din 2006.
Asiguratorii din Romania care au incheiat polite RCA pentru vehicule aflate in evidenta unor alte state europene vor restitui clientilor prima de asigurare platita, deoarece societatile sunt autorizate sa practice astfel de asigurari numai in Romania, conform autoritatii de reglementare in domeniu.
Compania Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat, luni, o pagina web prin intermediul careia clientii persoane fizice pot achizitiona online polite auto (RCA si CASCO) si de calatorii in strainatate, a anuntat asiguratorul.
Totodata, asiguratorii au platit in contul contractelor de asigurari de viata indemnizatii brute de 203,9 milioane de lei - cu 8,64% mai mult fata de 2007.
Compania de asigurari Unita a devenit, incepand de luni, Uniqa Romania, dupa preluarea societatii de catre grupul austriac de asigurari Uniqa, si va demara in curand o campanie de schimbare a imaginii.
google-analytics.com